18.07.2015
Moi!

Vaikka kisa-puolella onkin vietetty hiljaiseloa viimeaikoina, on kesälle silti riittänyt muita mukavia tapahtumia.

Tässä hieman tarinaa niistä:

12.-14.6.2015 Nordic Lancia Meeting, Turku

Perinteinen pohjoismainen tapaaminen järjestettiin nyt ensikertaa Suomessa. Samalla Lancia Club Finland juhlisti 25v toimintaansa.

Paikkana toimi Harjattulan Kartano, Turussa.

Osallistujia saapui pohjoismaiden lisäksi Itävallasta,Virosta,Saksasta,Alankomaista,Venäjältä,Sveitsistä sekä Englannista.

Toinen toistaan hienompia klassikoita oli paikalla kaikkiaan n.70kpl ja mikä hienointa, todella vanhoillakin autoilla saavuttiin paikalle ajamalla!

Perjantai iltana saimme nauttia Rallilegenda Rauno Aaltosen seurasta, kertomuksista ja kokemuksista vuosien varrelta. Ikimuistoinen ilta ja elämys niin meille Suomalaisille kuin muualtakin paikalle saapuneille Lancia-harrastajille.

Lauantaipäivän ja illan kruunasi nelinkertaisen Rallin Maailmanmestarin Juha Kankkusen läsnäolo.  Mielenkiintoisia tarinoita riitti eri aikakausilta ja eri tyyppisistä autoista. Moni erityisesti Lancioihin liittyvä yksityiskohtakin sai uutta asiantuntevaa tarkennusta. 

Myös Lancian menestyksen sekä ylivoiman reseptit selvisivät tavalliselle harrastajallekin.

Sunnuntaina tapahtuma jatkui perinteisellä Concours d´Elegance- tapahtumalla. Perjantaina ja lauantaina hellinyttä aurinkoista ja lähes helteistä säätä ei enää sunnuntaille riittänyt, vaan sade saapui yön aikana.                                                                                                                           Sateinen sää verotti sunnuntain osallistujamäärää, mutta paikalle saapui kuitenkin kelpo määrä klassikoita ja urheiluautoja.

Delta Team haluaa kiittää tapahtuman järjestäjiä, osallistujia, vierailijoita sekä vielä erikseen Juha Kankkusta ja Rauno Aaltosta ikimuistoisesta viikonlopusta.

Kuvia tapahtumasta täällä: 

KLICK!

KLICK!

                                                                                                                                                            

_full.jpg

                 

 

 

 

04.07.2015 Melliläpäivä

Oman kylämme kesätapahtumaa vietettiin aurinkoisessa ja lämpimässä säässä. Olimme paikalla Kyrön Seudun Urheiluautoilijoiden osastolla. Kalustoa oli edustettuna monesta eri autourheilulajista, joten nähtävää riitti kaikille.                                                                                                             Mukava ja leppoisa tunnelma, paljon tuttuja. Entisiä sekä nykyisiä Melliläläisiä :)

Virpi koeistui Jukka-Pekka Ollikaisen Legendsiä, mutta totesi että Lanciasta näkee paremmin.               Vielä ei siis lajin vaihto käynyt mielessä ;)

P7041424.JPG


 

 

 

18.07.2015 Bella Italia, Tammela

Järjestyksessään 25. Bella Italia vietettiin perinteisesti Tammelassa Mustialan Kartanolla. Tapahtuma keräsi jälleen paikalle mukavasti Italialaisten kulkupelien harrastajia.

Tänä vuonna emme olleet paikalla "Delta Teamin osastona", vaan lähdimme nautiskelemaan matkasta ja tapahtumasta EVOLLA joka oli ollut meillä huollossa alkukesän.

Bellan sää ei pettänyt tänäkään vuonna, ja aurinko paistoi kuin tilauksesta.

Päivä kuluin hieman liiankin nopeasti tuttujen kanssa jutustellen. Ensi vuonna taas uudelleen!

Galleriassa kuvia tapahtumasta: KLIC

Bella_Italia_2015_085.jpg

14.11.2015  Valoa tunnelin päässä...

Pitkään vaivanneeseen vaihteistopulmaan on vihdoin löydetty apu!

Hankimme "elintenluovuttajan" josta tarkoituksena on kilpuriimme käyttää ainakin SSF-pyörän valmistama suorakytkentä vaihteisto ja mahdollisesti joitain muitakin osia.

Talven aikana ostos puretaan, osat tarkastetaan/kunnostetaan ja hyllytetään.

Ensi kesän ajohommien suhteen näyttää siis pitkästä aikaa hyvältä.

Katsotaan alkuvuodesta tarkemmin minkälaisen kilpailukalenterin laadimme.

Ajammeko FUTURE-CUP asfalttisarjaa vaiko vain yksittäisiä kilpailuja riippuu myös monesta muusta tekijästä. 

Aika näyttää...

Kuvia ostoksesta löytyy TÄÄLTÄ!